Rijschool Baarn

Rijschool Baarn en Eemnes
Rijschool Baarn en Eemnes

Ben je op zoek naar een rijschool in Baarn of Eemnes? Kies dan voor Autorijschoolcollectief, de rijschool voor de wijde omgeving van Baarn en Eemnes. Wanneer je kiest voor onze rijschool in Baarn / Eemnes dan kies je voor een betrouwbare rijschool met enthousiaste en betrokken rijinstructeurs, die er alles aan doen om jou zo snel mogelijk klaar te stomen voor het praktijkexamen.

Je volgt rijles in je eigen tempo en kunt zelf kiezen bij welke rijinstructeur en in welke auto je rijlessen krijgt. Door de efficiënte manier van rijles geven en de persoonlijke aanpak heeft de rijschool voor Baarn en Eemnes een slagingspercentage dat boven het gemiddelde percentage ligt. Door onze scherpe tarieven haal je voor de beste prijs jouw rijbewijs!

Rijschool Baarn en Eemnes – lesmethode

Wanneer je kiest voor een rijopleiding bij de rijschool van Baarn en Eemnes, dan kies je voor een rijles volgens de RIS (Rijopleiding in Stappen) methode. Dat betekent dat de opleiding stapsgewijs is opgebouwd. Steeds als je een bepaald onderdeel helemaal beheerst, ga je naar de volgende stap. In praktijk is gebleken dat deze methode zeer effectief werkt en dat leerlingen die volgens deze methode rijlessen vaker slagen tijdens het eerste examen. Wil je kennis maken met deze methode? Boek dan een gratis proefles bij de rijschool in Eemnes / Baarn. De rijinstructeur vertelt je graag meer over de lesmethode. Tijdens de proefles kan de instructeur tevens gelijk een goede inschatting maken van je rijvaardigheden en de hoeveelheid lessen die je ongeveer nodig gaat hebben.

Rijschool Baarn en Eemnes – 2toDrive

Het is bij de rijschool in Baarn / Eemnest mogelijk om een 2toDrive rijopleiding te volgen. Dat houdt in dat je met 16,5 jaar kunt beginnen met rijlessen. Je mag dan na je zeventiende verjaardag rijexamen doen en tot je achttiende onder begeleiding de weg op.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van rijles bij Autorijschoolcollectief Eemnes en Baarn of wil je direct een gratis proefles boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.