Rijschool Hilversum

Rijschool Hilversum
Rijschool Hilversum

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Hilversum met een hoog slagingspercentage en scherpe tarieven? Dan zit je goed bij Autorijschoolcollectief. Bij onze rijschool in Hilversum krijg je altijd les van een (vaste) ervaren rijinstructeur die het belangrijk vindt dat jij op de juiste manier leert autorijden en perfect voorbereid aan het rijexamen begint. Je kiest zelf de rij-instructeur en lesauto die het beste bij je passen.

De rijlessen van onze rijschool volgen de Rijopleiding in Stappen (RIS) methode, een zeer effectieve rijlesmethode met een bovengemiddeld slagingspercentage. Door deze overzichtelijke methode word je, in je eigen tempo, zo snel mogelijk, voorbereid op het examen en alles wat daarna komt. Door de scherpe tarieven van de rijschool in Hilversum haal jij voor de juiste prijs je rijbewijs!

Rijschool Hilversum – RIS

Wanneer je kiest voor onze rijschool in Hilversum, krijg je les via de RIS methode. Hierbij leer je overzichtelijk stap voor stap rijden. Telkens als je een bepaalde stap onder de knie hebt, begin je aan de volgende. Je vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden door de rijinstructeur. Deze weet daarom precies hoe je er voor staat en welke punten je nog moet verbeteren om het rijexamen te halen. Door deze methode leer je op de juiste manier rijden en volg je nooit meer lessen dan nodig (en er zijn dus ook geen onnodige kosten). Mede door deze methode heeft de rijschool in Hilversum een bovengemiddeld slagingspercentage.

Rijschool Hilversum – tarieven

Bij rijschool Autorijschoolcollectief Hilversum kun je kiezen voor losse lessen, maar ook voor een extra voordelig rijlespakket. Dan betaal je slechts 38 euro per les. Alle rijopleidingen beginnen met een gratis proefles. Tijdens deze eerste rijles kan de instructeur een goede inschatting maken van je beginniveau en dus ook van het aantal lessen dat je ongeveer nodig gaat hebben. De proefles is voor jou een mooie manier om kennis te maken met de rijschool, de auto, de instructeur en de lesmethode.

Rijschool faalangst

Heb je last van faalangst? Dat hoeft geen belemmering te zijn bij het halen van je rijbewijs. De instructeurs van de rijschool in Hilversum hebben veel ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst.

Wil je meer weten over onze rijschool in Hilversum of wil je direct een gratis proefles aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.